

Brioșe cu cacao

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
ouă
lapte
zahăr
ulei
praf de sare
lapte rece (250ml)
fulgi de ciocolată / ciocolată răzuită
Se bat ouăle împreună cu zahărul, după care se încorporează uleiul și laptele.
Peste făină se adaugă praful de copt, zahărul vanilat, cacaua și praful de sare. Ingredientele se încorporează uniform.
Peste ouăle bătute se adaugă amestecul de făină cu celelalte ingrediente și se omogenizează bine.
Compoziția se toarnă în forme. Brioșele se coc la temperatura de 180-220 C, timp de 25-35 minute.
Opțional, brioșele se pot orna cu spuma pentru deserturi și ciocolata.
Prepararea spumei pentru deserturi: Într-un vas înalt se pune laptele rece și praful de spumă pentru deserturi. Se mixează totul timp de 3-4 minute la viteză mare.
Brioșele răcite se decorează imediat cu spuma proaspăt preparată și cu fulgi de ciocolată.
Poftă bună!
14 pers.
120 min.
25 min.