Pentru aluat, pune toate ingredientele într-un vas și amestecă-le. Frământă până când obții un aluat pufos. Acoperă-l și lasă-l să se odihnească 30 minute.
,
Frământă din nou aluatul și împarte-l în două (poți împărți în mai multe în funcție de mărimea tăvii).
,
Pune aluatul pe o tavă rotundă tapetată cu hârtie de copt.
,
Formează găuri cu o furculiță lăsând distanță de 1 cm de la margine, astfel încât să nu se umfle prea mult.
,
Pune aluaturile la cuptorul încins la 200°C timp de 10-15 minute.
,
Între timp, amestecă ingredientele pentru sosul de pizza. La final, scoate aluatul din cuptor și adaugă sosul.
,
Presară brânza rasă deasupra, taie celelalte ingrediente cum dorești și pune-le pe pizza. Pune pizza din nou în cuptor pentru 15-20 minute.
,
După ce le-ai scos din cuptor, presară o crenguță de cimbru proaspăt.