Pâine

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru 6 persoane

Timp de pregătire 90 minute

Timp de coacere 20 minute

zahăr tos
sare
apă
ulei de măsline
făină
lapte
gălbenuș de ou
Brânză proaspătă, ardei, roșie, pătrunjel

Într-un vas, amestecă zahărul, sarea, drojdia și apa caldă.
Pune jumătate din făină în vasul pentru aluat. Adaugă uleiul de măsline și compoziția de mai sus și frământă timp de 10 minute.
Adaugă treptat făina rămasă și frământă până când aluatul nu se mai lipește de mâini.
Împarte aluatul în două, acoperă-l cu un prosop umed și lasă-l să crească 40 minute.
Pune aluaturile în două tăvi separate tapetate cu făină și fă câte o gaură în mijlocul lor. Lasă-le la dospit încă 30 minute.
Unge aluaturile cu gălbenuș de ou.
Timp de 20 – 25 minute, pune-le în cuptorul încins la 200°C până când devin ușor maronii.
Sugestie: taie ingredientele din recomandarea de servire și amestecă-le cu brânză. Pune compoziția pe pâine, după ce o tai pe jumătate.

10 pers.

90 min.

39 min.