Aperitiv cu mozzarella și șuncă

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

făină
apă caldă
lapte cald
ulei
sare
mozzarella rasă sau brânză Cheddar proaspătă
măsline tăiate felii
șuncă sau salam
nuci
pătrunjel tocat

Amestecă într-un bol făina cu drojdia uscată instant. Toarnă laptele cald și uleiul și amestecă, apoi adaugă treptat apa calduță și sarea.
Frământă pentru 10 minute, până ce obții un aluat fin.
Acoperă cu o pânză curată și lasă aluatul la dospit pentru 35-40 minute.
Tăie bucăți de aluat de dimensiunea unei nuci și întinde aluatul cu mâna.
Unge cu pastă de tomate, pune câte o bucățică de nucă și modelează.
Pune șuncă printre bucățile de aluat, adăugă măslinele feliate și presară brânza Cheddar deasupra.
Coace la temperatura de 180°C pentru 20-30 minute.
Poftă bună!