At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Aperitive, Sărat
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
drojdie uscată instant Pakmaya 10g
făină
apă caldă
lapte cald
ulei
sare
pastă de măsline
gălbenuș de ou
Amestecă făina, drojdia uscată instant, laptele cald, uleiul, apa caldă și sarea, apoi frământă-le timp de 10 minute, până obții un aluat fin.
Acoperă cu o pânză curată și lasă aluatul la dospit pentru 35-40 de minute.
Împarte aluatul în 2 bucăți și întinde fiecare bucată de aluat cu ajutorul unui sucitor.
Întinde pasta de măsline pe fiecare bucată de aluat.
Rulează aluatul și cu ajutorul unei foarfeci de bucătărie crestează aluatul.
Lasă aluatul la dospit pentru 20 de minute.
Unge aluatul cu gălbenuș de ou și dă formă coroniței unind capetele.
Coace la temperatura de 180°C pentru 20-30 minute.
Poftă bună!
Chifle, cornuri și covrigi, Rețete post, Sărat
Pâine și specialități, Sărat
6 pers.
150 min.
30 min.
Clătite, vafe, gogoși, Sărat
Pâine și specialități, Rețete post, Rețete video, Sărat
Pizza și burgeri, Sărat
4 pers.
90 min.
40 min.
Brioșe și checuri, Sărat
Pâine și specialități, Rețete post, Sărat