Chec cu gutuie în 2 culori

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

ouă
zahăr
lapte
ulei
făină
gutuie tăiată felii subțiri
scorțișoară
zahăr
nucă măcinată

Mixați cele 3 ouă cu zahărul si adaugați treptat laptele și uleiul.
Amestecați separat făina cu 1 plic de praf de copt Pakmaya și 1 plic de zahăr vanilinat, turnați-o peste compoziție si mixați.
Turnați jumatate din amestec într-un bol și amestecați cu cele 10 g de cacao Pakmaya. Mixați.
Frecați gutuia taiată felii subțiri cu scorțișoara șicu o lingură de zahăr.
Turnați amestecul cu cacao intr-o forma rotundă de chec. Puneți un strat de felii de gutui, apoi turnați peste jumatatea cealaltă de amestec.
Puneți din nou un strat de felii de gutui și turnați peste ele restul rămas din aluatul de cacao.
Continuati procesul până la ultimul strat de gutui peste care presărați nuca măcinată.
Coaceți la 175 grade C pentru 35-45 de minute în cuptorul preîncălzit.
Pudrați cu zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya.
Poftă bună!

10 pers.

20 min.

45 min.