At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete video
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
ouă
zahăr
lapte
ulei
făină
praf de copt Pakmaya 10g
zahăr vanilinat Pakmaya 8g
cacao Pakmaya
gutuie tăiată felii subțiri
scorțișoară
nucă măcinată
zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya 80g
Mixați cele 3 ouă cu zahărul si adaugați treptat laptele și uleiul.
Amestecați separat făina cu 1 plic de praf de copt Pakmaya și 1 plic de zahăr vanilinat, turnați-o peste compoziție si mixați.
Turnați jumatate din amestec într-un bol și amestecați cu cele 10 g de cacao Pakmaya. Mixați.
Frecați gutuia taiată felii subțiri cu scorțișoara șicu o lingură de zahăr.
Turnați amestecul cu cacao intr-o forma rotundă de chec. Puneți un strat de felii de gutui, apoi turnați peste jumatatea cealaltă de amestec.
Puneți din nou un strat de felii de gutui și turnați peste ele restul rămas din aluatul de cacao.
Continuati procesul până la ultimul strat de gutui peste care presărați nuca măcinată.
Coaceți la 175 grade C pentru 35-45 de minute în cuptorul preîncălzit.
Pudrați cu zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya.
Poftă bună!
10 pers.
180 min.
60 min.
Cozonaci, Dulce
Dulce, Prăjituri
20 pers.
20 min.
Dulce, Gemuri și conserve, Rețete post
Dulce, Torturi
50 min.
35 min.
Brioșe și checuri, Dulce
4 pers.
Clătite, vafe, gogoși, Dulce, Rețete video
Cozonaci, Dulce, Rețete post