At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Dulce, Prăjituri
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
gălbenușuri
unt
zahăr
făină
praf de copt Pakmaya 10g
esență vanilie
albușuri
un praf de sare
gem de zmeură
Tapetează tava cu hârtie de copt sau făină.
Preîncălzește cuptorul la 160°C.
Amestecă untul, care trebuie să fie la temperatura camerei, esența de vanilie, gălbenușurile și zahărul, până vei obține o spumă.
Adaugă făina cernută împreună cu praful de copt și amestecă până vei obține un aluat vârtos, omogen, care se desprinde de pe pereții vasului.
Păstrează 1/3 din aluat, pe care învelește-l în folie alimentară și dă-l la rece.
Restul de aluat întinde-l în tavă, apăsându-l cu degetele într-un strat uniform.
Pentru cremă, bate albușurile spumă cu un praf de sare, apoi adaugă zahărul tos, lingură cu lingură, până avem o bezea tare.
Adaugă gemul și amestecă pentru a avea o cremă omogenă.
Întinde crema în tavă peste aluat, niveleaz-o folosind o spatulă.
Apoi scoate aluatul de la rece și răzuiește-l peste prăjitură, folosind o răzătoare cu ochiuri mari.
Dă prăjitura la cuptor 30-35 minute, la foc mediu, până este frumos rumenită.
Poftă bună!
5 pers.
10 min.
4 min.
Clătite, vafe, gogoși, Dulce
Dulce, Pască și mucenici, Rețete video
Cozonaci, Dulce
12 pers.
90 min.
20 min.
Brioșe și checuri, Dulce
Dulce, Pască și mucenici
Biscuiți și fursecuri, Dulce
Dulce, Plăcinte și tarte