

Aperitiv cu făină de hrișcă

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină de hrișcă
sare
semințe chia
ulei de măsline
măsline negre
apă caldă
semințe chia
Pune semințele de chia într-un bol cu 5 linguri de apă și lasă-le să stea timp de 3-4 minute.
Pune într-un bol făina de hrișcă, adaugă sarea și drojdia uscată instant Pakmaya și amestecă.
Adaugă măslinele fără sâmburi, semințele de chia pe care le-ai hidratat și amestecă.
Pune puțin câte puțin apa caldă și amestecă până vei obține un aluat omogen.
Pune aluatul în forma de copt unsă în prealabil cu ulei. Presară deasupra aluatului semințe de chia.
Acoperă cu o cârpă umedă forma de copt și lasă la dospit aluatul pentru 30-40 minute la temperatura camerei.
Pune apa într-un vas termorezistent și așază vasul la baza cuptorului pentru a degaja abur în timpul coacerii.
Coace pâinea în cuptorul preîncălzit la 200 - 220°C timp de 20 -25 minute, până se rumenește.
Poftă bună!