Într-un vas pune făina de grâu și făina de secară și adaugă drojdia uscată instant Pakmaya, sarea, zahărul și semințele de in.
,
Toarnă apa puțin câte puțin și frământă aluatul. Adaugă la final și uleiul de măsline și continuă frământarea până vei obține un aluat omogen și moale.
,
Acoperă aluatul cu o cârpă curată și lasă-l la dospit, la temperatura camerei, timp de 45-60 minute.
,
După ce aluatul a crescut adaugă măslinele tocate mărunt și încorporează-le în aluat.
,
Modelează aluatul și pune-l într-o tavă unsă cu ulei sau tapetată cu foaie de copt.
,
Mai lasă pentru încă 30 minute aluatul la odihnă.
,
Crestează aluatul cu un cuțit și presară în ploaie puțină făină deasupra.
,
Coace pâinea în cuptorul preîncălzit la 190°C timp de 30 minute. Redu temperatura cuptorului la 170°C și continuă coacerea pentru încă 20-25 minute.