At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Biscuiți și fursecuri, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
drojdie uscată instant Pakmaya 10g
sare
zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya 80g
zahăr vanilinat Pakmaya 8g
griș
apă
lapte
suc de mere
stafide
1 castron mic de migdale
Pune făina într-un castron mare. Adaugă și amestecă drojdia uscată instant, sarea, zahărul pudră cu aromă de vanilie, zahărul vanilinat și grișul.
Adaugă apa, laptele și sucul de mere. Frământă toate ingredientele până vei obține un aluat neted.
Adaugă la final stafidele și frământă din nou.
Acoperă aluatul în folie alimentară și lasă la odihnă timp de 30 minute la temperatura camerei.
Presară pe blatul de lucru puțină făină și întinde aluatul cu ajutorul unui sucitor. Aluatul trebuie să aibă aproximativ 2 cm grosime.
Cu ajutorul unei matrițe decupează biscuiții.
Așază bucăți de migdale pe fiecare biscuit. Apasă cu mâna migdalele pentru a intra în aluat.
Așază biscuiții într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coace biscuiții într-un cuptor preîncălzit la 180°C timp de 20-25 minute.
Când s-au răcit, biscuiții pot fi pudrați cu zahăr pudră cu aromă de vanilie.
Poftă bună!
Dulce, Vafe și gogoși
Dulce, Prăjituri
10 pers.
140 min.
45 min.
Cozonaci, Dulce
15 pers.
80 min.
30 min.
Budinci și specialități, Dulce, Rețete video
Brioșe și checuri, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete video
Dulce, Prăjituri, Rețete post
180 min.
60 min.