Foi: zdrobește cât mai fin biscuiții și adaugă cacao. Toarnă laptele puțin câte puțin și amestecă bine pana obții un aluat omogen, dar nu foarte moale.
,
Cantitatea de lapte variază în funcție de tipul de biscuiți pe care îi folosim, unii absorb mai mult lapte, alții mai puțin.
,
Împarte compoziția în 2 părți egale.
,
Între 2 folii alimentare, întinde fiecare parte de compoziție cu sucitorul. Întinde până vei obține o foaie uniformă cu o grosime de 0,5 cm.
,
Crema: bate untul spumă. Adaugă zahărul pudră și mixează până acesta este încorporat bine în unt.
,
Adaugă nuca de cocos și amestecă până se omogenizează crema.
,
Crema obținută întinde-o uniform peste foile de biscuiți.
,
Rulează strâns foile de biscuiți.
,
Ține la rece ruladele astfel formate cel puțin 2- 3 ore.