At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
suc de portocale
ulei de cocos
zahăr
făină fără gluten
drojdie uscată instant Pakmaya 10g
esență de vanilie
bicarbonat de sodiu Pakmaya
zeamă de lămâie
zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya 80g
Pune într-un bol sucul de portocale, uleiul de cocos, zahărul și mixează-le până la dizolvarea zahărului.
Adaugă făina fără gluten, coaja de portocală, drojdia uscată instant și bicarbonatul stins cu lămâie și mixează-le din nou la viteză medie.
Aluatul seamănă la textură cu plastilina, se lucrează ușor cu el și nu se prinde de mâini.
Formează grămăjoare și modelează-le între mâini în formă rotundă, apoi le poți turti puțin în palme.
Așază fursecurile în tavă, pe hârtia de copt.
Coace fursecurile în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 minute la o temperatură de 180°C.
Pudrează fursecurile cu zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya.
Poftă bună!
Dulce, Prăjituri
Dulce, Pască și mucenici
Dulce, Torturi
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce, Rețete post
90 min.
30 min.
Pâine și specialități, Rețete post, Sărat
Cozonaci, Dulce
Dulce, Vafe și gogoși