

Prăjitură cu alune și cremă mascarpone

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
ouă
unt nesărat
făină
zahăr
alune prăjite și mărunțite
mascarpone
ciocolată albă
cafea
Cerne de două ori făina și adaugă praful de copt.
Mixează ouăle împreună cu zaharul până se topește zahărul.
Încorporează untul adus la temperatura camerei și alunele mărunțite, apoi adaugă treptat făina și amestecă cu grijă încercând să păstrezi pe cât posibil volumul obținut.
Toarnă compoziția într-o tavă cu pereți detașabili. În prealabil așază în tavă hârtie de copt.
Coace blatul la temperatura de 180°C pentru 20 - 25 minute. Lasă blatul la răcit în forma de copt.
Pentru cremă, topește ciocolata albă deasupra unui vas cu apă fierbinte.
Într-un alt vas mixează crema mascarpone cu cafeaua. Adaugă ciocolata topită și continuă să mixezi până se obține o cremă omogenă.
Taie blatul pe orizontală în 2 foi. Între cele 2 foi de blat pune crema de mascarpone. Acoperă prajitura cu cremă și presară alune macinate.
10 pers.
30 min.
25 min.