Mixează albuşurile cu un praf de sare până devin spumă, apoi adaugă zahărul tos treptat. Mixează aproximativ 15 minute până se dizolvă tot zahărul şi vei obţine o bezea densă şi lucioasă. Adăugă restul ingredientelor şi mixează încă 1 minut.
,
Încălzește cuptorul la 80°C.
,
Pe o tavă cu hârtie de copt toarnă cu posul cercuri de dimensiunea unui biscuite, lăsând spațiu între ele.
,
Coace bezeaua 120 minute, la 80°C cu ventilaţie. Bezeaua trebuie să fie tare la exterior şi albă.
,
Pentru cremă, mixează toate ingredientele câteva minute până vei obține o cremă densă.
,
Toate straturile trebuie să fie reci, adică foile de bezea, crema și fructele.
,
Mini Pavlova se asamblează cu 2-4 ore înainte de a fi servite.
,
Pe un platou pune mini-blaturile de bezea, iar cu un pos toarnă crema de mascarpone și așază fructele proaspete.