

Cornulețe cu gem de pere

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire 40 minute
Timp de coacere 15 minute
făină
zahăr
ulei
apă minerală
esență vanilie
pere
Pune într-un vas uleiul, apa minerală rece, zahărul și esența de vanilie. Mixează 2-3 minute sau până când zahărul s-a dizolvat.
Amestecă făina cu praful de copt și cerne direct peste amestecul lichid.
Frământă până când aluatul capătă o consistență elastică și netedă.
Întinde aluatul pe masă ușor înfăinată într-o foaie de cca 5-6 mm grosime, apoi taie în fâșii de cca 6-7 cm lungime.
Pune câte o linguriță mică de umplutură pe unul dintre capetele fâșiei de aluat și apoi rulează.
Pune cornulețele în tava tapetată cu hârtie de copt.
Coace cornulețele în cuptorul preîncălzit la 180-190°C pentru aproximativ 12-15 de minute, până cornulețele se rumenesc ușor.
Cât sunt încă fierbinți, pudrează-le cu zahăr pudră.
Poftă bună!