

Cornuri în 2 culori

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 10 persoane
Timp de pregătire 110 minute
Timp de coacere 10 minute
făină
lapte
ouă (1 ou se folosește la final pentru uns aluatul)
gălbenușuri
zahăr
sare
esență vanilie
ulei
lapte
Într-un bol încăpător adaugă 500g de făină, 8g drojdie instant pentru cozonac Pakmaya, 220ml lapte rece, 70g zahăr, 1 ou întreg, 2 gălbenușuri, sarea, esență de vanilie și frământă până când aluatul devine elastic.
După aproximativ 30 de minute de frământat cu mâna sau 10 minute la robot, adaugă uleiul treptat.
Împarte aluatul în 2 și adaugă cacao doar peste o jumătate. Frământă până se încorporează bine cacaua. Lasă la dospit cele 2 aluaturi într-o încăpere încălzită până își dublează volumul (minim 30 minute).
Întinde aluatul în strat subțire în formă de pătrat și taie în 2. Din fiecare jumătate vei obține triunghiuri care se rulează de la baza spre vârf. Așază cornurile pe tava cu hârtie de copt păstrând distanță între ele. Lasă la dospit într-un loc încălzit aproximativ 30 de minute sau până când cornurile își dublează volumul. După ce au dospit, unge cu ou și coace în cuptorul preîncălzit la 175°C timp de 10 de minute.
Într-un vas, amestecă laptele, mixul de crema pentru prăjituri cu gust de ciocolată Pakmaya și cele 3 lingurițe de zahăr pudra până se îngroașă. După ce cornurile s-au răcit, umple-le cu crema.
Poftă bună!
10 pers.
90 min.
39 min.