Plăcintă dobrogeană

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru 8 persoane

Timp de pregătire 120 minute

Timp de coacere 30 minute

făină
sare
ouă
apă
telemea
iaurt

Dizolvă drojdia cu puțină făină și puțin lapte.
Într-un bol adaugă făina, sarea, apa și drojdia dizolvată. Frământă până vei obține un aluat fin și lasă-l la dospit timp de o ora.
Pune aluatul crescut pe un tocător presărat cu făină și împarte-l în 6 bucăți, apoi întinde-l in formă rotundă.
Separat într-un alt bol, amestecă un ou cu telemeaua rasă. Umple fiecare bucățită de aluat cu mixul de brânză și ou, formează niște bărcuțe pe care le poți așeza într-o tavă.
Lasă la dospit timp de 20 minute. Coace in cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 30 minute. Scoate tava din cuptor și adaugă 1 ou bătut cu iaurt. Mai lasă la copt timp de 10 minute, tot la 180°C.
Poftă bună!