Poale în brâu

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru 10 persoane

Timp de pregătire 90 minute

Timp de coacere 30 minute

făină
ou
sare
zahăr
lapte
coaja rasă de la o lămâie
unt
brânză grasă de vaci
ou
stafide
zahăr
esență de vanilie
griș

Prepararea maielei: amestecă drojdia uscată activă cu puțin lapte cald și făina, până la dizolvarea acesteia.
Într-un bol, adaugă făina, zahărul, oul, laptele și coaja de lămâie. Amestecă bine și adaugă maiaua și untul. Frământă până obții un aluat omogen, care se lasă 1 oră la dospit.
În acest timp, pregătește umplutura: mixează toate ingredientele până obții o compoziție omogenă.
Pe un tocător pune puțină făină și răstoarnă aluatul crescut.
Împarte aluatul în 10 bucăți, întinde-le și umple-le cu brânză. Împachetează-le ca pe niște plicuri, pune-le într-o tavă și lasă-le la dospit 20 minute.
Unge-le cu ou și coace-le în cuptor preîncălzit la 180°C timp de 30 minute.
Poftă bună!

14 pers.

120 min.

25 min.