Prăjitură cu cacao și sos de zmeură

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire 60 minute

Timp de coacere 20 minute

ciocolată albă
lapte
zmeură proaspătă sau decongelată

Într-un bol, pregătește aluatul: mixează ouăle cu zahărul. În alt bol amestecă cu o lingură făina cu cacao și toarnă-le peste compoziția cu ouăle și zahărul blenduite. Adaugă apoi o lingură de ulei și continuă să amesteci cu grijă, cu o spatulă, până obții o compoziție omogenă.
Toarnă compoziția într-o formă de copt și pune-o la copt în cuptor timp de 20 minute, la o temperatură de 180°C.
În timp ce aluatul se coace în cuptor, pregătește crema: într-un vas, topește ciocolată albă, amestecând în continuu, apoi adaugă laptele și continuă să amesteci până se omogenizează. În alt bol, adaugă conținutul plicului de cremă pentru prăjituri cu gust de vanilie și toarnă ciocolata topită, apoi mixează până obții o compoziție cremoasă.
Separat blenduieste zmeura, trece-o apoi prin sită, astfel încât să obții doar piure-ul.
Montează desertul: în boluri separate, așază bucăți de blat mărunțite cu mâna, apoi adaugă câteva lingurițe de cremă și piureul de zmeură. Așază încă un strat de blat, crema și apoi alt strat de piure. Ornează prăjitura cu fulgi de ciocolată sau orice alt décor, după preferințe.
Poftă bună!