

Brioșe cu cremă de ciocolată

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire 45 minute
Timp de coacere 10 minute
făină
zahăr
praf de sare
ulei
iaurt
ouă
esență de vanilie
ciocolată neagră
cafea
lapte
Amestecă într-un bol toate ingredientele solide: făina, zahărul, cacao, sarea, bicarbonatul și praful de copt.
Într-un alt bol amestecă ingredientele lichide. Bate întâi cele 3 ouă, apoi adaugă uleiul, iaurtul și esență de vanilie, continuând să le mixezi bine până la omogenizare. Peste acest mix lichid, adaugă apoi ingredientele solide și continuă să mixezi până când obții o consistentă omogenă.
Toarnă apoi cafeaua caldă și continuă să amesteci până la obținerea unei crème cu consistentă densă. Rade apoi ciocolată și amestecă până obții aluatul final.
Pregătește o tavă pentru brioșe, prevăzută cu forme de brioșe din hârtie specială și umple fiecare formă turnând compoziția cu o lingură. Pentru un gust mai bogat de ciocolată, poți pune și câte o pătrățica întreagă de ciocolată în aluat.
Pune apoi brioșele la copt în cuptor timp de 10 minute, la o temperatură de 180°C.
În timp ce brioșele se coc, poți prepara crema de ciocolată: mixează toate ingredientele într-un bol până când obții o cremă omogenă și fină.
După ce brioșele s-au copt și s-au răcit, le poți decora cu crema pregătită în prealabil. Poți folosi pentru décor și 2-3 boabe de cafea, în funcție de preferințe.
Poftă bună!