English Trifle

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire 60 minute

Timp de coacere 20 minute

făină
zahăr
ouă
lapte
căpșune proaspete

Într-un bol adaugă ouăle și zahărul și amestecă-le ușor cu un mixer, până când compoziția își dublează volumul.
Adaugă apoi făina și amestecă pe rând ușor cu o spatulă.
Pregătește o tavă rotundă de copt și așază hârtie de copt pe fundul acesteia.
Toarnă toată compoziția în tavă și pune tava la copt în cuptor, timp de 20 minute, la o temperatură de 180°C.
În acest timp pregătește budinca de căpșune: într-un bol, toarnă compoziția unui plic de budincă de căpșune și mixeaz-o cu 5 linguri de lapte și 3 linguri de zahăr pudră cu aromă de vanilie. Mixează bine cu telul până la omogenizarea compoziției.
Toarnă apoi laptele fierbinte și continuă să amesteci cu telul până când obții consistenta dorită a budincii. Mută compoziția într-o oală și fierbe-o timp de 1 minut, apoi las-o la răcit.
Scoate blatul copt din tavă și taie-l cubulețe cu un cuțit.
Curată căpșunele și taie-le felii subțiri.
Montarea desertului: într-un pahar cu picior înalt și cu gură mai largă, adaugă câteva ligurițe de budincă, apoi câteva felii de căpșune pe marginile paharului, adaugă apoi câteva cubulețe de blat. Continuă procesul și montează desertul în 2-3 straturi, în funcție de înălțimea cupei paharului. Decorează cu un strat generos de căpșune feliate.
Poftă bună!

10 pers.

90 min.

60 min.