Tort Frankfurt

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire 60 minute

Timp de coacere 40 minute

făină
zahăr
ouă
ulei
sare
Amaretto
nucă
cireșe

Prepară aluatul: într-un bol, mixează ouăle împreună cu sarea și zahărul până când compoziția își dublează volumul. Adaugă bicarbonatul de sodiu, continuând să mixezi, apoi uleiul, făina și Amaretto. Continuă să amesteci compoziția cu mixerul și apoi, ușor, cu ajutorul unei spatule.
Pregătește o formă de copt cu pereți detasabili, cu diametrul de 16 cm, și unge fundul și pereții tăvii cu unt, apoi presară-le cu făină.
Toarnă compoziția în tavă și coace în cuptor preîncălzit, la o temperatură de 180°C, timp de 40 minute.
Scoate blatul copt din tavă și lasă-l la răcit, apoi taie-l longitudinal, în patru bucăți egale.
Sfărâma una dintre bucățile de blat cu mâna și amestec-o împreună cu nuca măcinată.
Pregătește crema: într-un bol, mixează crema pentru prăjituri cu gust de vanilie cu laptele până când obții o consistență cremoasă.
Montarea tortului: pe o farfurie, așază o bucată de blat, toarnă crema cu ajutorul unui pos, apoi câteva lingurițe de gem de cireșe. Așază și a două bucată de blat și repetă umplerea cu cremă și gem. Peste aceasta, așază a treia bucată de aluat, toarnă crema cu ajutorul poșului, apoi presară mixul de nuca și adaugă cireșe proaspete sau confiate, pentru decor.
Poftă bună!
    
    
10 pers.

30 min.

25 min.