

Guguluf cu gem și glazură de cacao

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 10 persoane
Timp de pregătire 20 minute
Timp de coacere 50 minute
miez de nucă
zahăr
apă
ulei de floarea soarelui
făină
gem de fructe
căpșune (sau alte fructe proaspete)
Pune nuca într-un vas și rumenește-o puțin. Apoi, las-o la răcit și toac-o grosier.
Într-un vas, adaugă zahărul și cacaoa. Amestecă și apoi pune apa și uleiul. Omogenizează bine cu un tel.
Dă compozitia într-un clocot și apoi las-o la răcit. Pune deoparte 100 g pentru glazura finală.
Într-un bol adaugă făina, zahărul vanilinat, praful de copt, miezul de nucă rumenit si tocat și amestecă.
Apoi adaugă amestecul pregătit anterior și gemul de fructe. Omogenizeaza bine totul și toarnă în forma de guguluf unsă cu ulei.
Pune la cuptor, în cuptorul preîncălzit la 180°C, timp de 45-50 minute.
După ce l-ai scos de la cuptor, lasă-l puțin la răcit și apoi toarnă glazura pe care ai păstrat-o.
Decorează cu căpșune feliate sau orice alte fructe proaspete, după preferință.
Poftă bună!