Prăjitură cu mere și budincă de vanilie

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

zahăr
unt
sare
făină
ouă
lapte
3 mere mari

Preîncălzește cuptorul la 180-190°C și unge cu puțin unt o formă de prăjitură mai înaltă.
Într-un bol bate untul cu zahărul vanilinat, zahărul și puțină sare. Adaugă treptat ouăle, făina, praful de copt și praful de budincă cu gust de vanilie și amestecă bine, apoi adaugă treptat laptele. Poți folosi și un robot de bucătărie pentru prepararea mai usoară a compoziției.
Spală merele și curăță-le de coajă și de miez, apoi taie-le cu un cuțit în bucăți în forma pe care o dorești. Poți să le tai cuburi, felii sau fâșii foarte subțiri.
În final, amestecă bucățile de mere, folosind o spatulă, în castron. Toarnă aluatul cu bucățile de mere în forma de copt pregătită în prealabil și coace pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 40 – 50 de minute.
Poftă bună!