

Pâine artizanală cu măsline

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 6 persoane
Timp de pregătire 90 minute
Timp de coacere 20 minute
Puneți toate ingredientele în malaxor și adăugați trei sferturi din cantitatea totală de apă.
Malaxați timp de 10 minute (6 minute lent, 4 minute rapid).
Adăugați apa rămasă treptat, după minutul 2 de malaxare, la viteza rapidă. Aluatul obținut trebuie să fie suplu și elastic.
Reveniți la viteza mică și adăugați măslinele. Lăsați să se învârtă 30 de secunde, până când măslinele sunt bine înglobate în tot aluatul.
Lasați aluatul să se odihnească 30 minute.
Divizați aluatul la gramajul dorit.
Bucățile de aluat se lasă la predospit timp de 10 minute.
Modelați usor bucățile de aluat pe o masă bine înfăinată, în forma doriă.
Așezați bucățile de aluat fie în tavi, fie direct pe panacot, și lăsați-le la dospit timp de 35-40 minute, la o temperatură de 32-35°C și o umiditate de 70-75%, sau afară, pentru a prinde o ușoara coajă (pentru un aspect mai rustic).
Înainte de a introduce aluatul în cuptor, crestați suprafața aluatului cu un cuțit.
Coaceți pâinea la 220 – 240°C, timp de 20 – 25 minute, cu abur puțin.
10 pers.
100 min.
50 min.