
Prăjitură în trei culori

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
smântână lichidă neîndulcită
zahăr tos
ciocolată menaj albă
ciocolată menaj amăruie
ciocolată menaj cu lapte
gălbenuș de ou
lapte
Încălziti până aproape la fierbere 250 ml lapte și 250 g zahăr tos într-o oal, iar apoi goliți compoziția într-un vas.
Încălziți 125 ml smântână lichidă într-un vas și adaugați treptat 200 g gălbenuș de ou, amestecând încontinuu.
Amestecați cele două compozitți obținute într-un vas.
În trei vase diferite, puneți cele trei tipuri de cicolată și topiți-le.
Adăugați în vasul cu ciocolata amăruie, 1/3 din compoziția formată din lapte, smântână lichidă, zahăr și gălbenuș de ou și puneți la frigider pentru 30 minute.
Adăugați în vasul cu ciocolata de lapte 1/3 din compoziția formată din lapte, smântână lichidă, zahăr și galbenuș de ou, puneți-l peste stratul amărui care a stat la frigider și lasați-l din nou la frigider 30 minute.
Adăugați în vasul cu ciocolata alba 1/3 din compoziția formată din lapte, smântână lichidă, zahăr și galbenuș de ou, adăugați-l peste celelalte doua straturi, amar și lapte, și puneți-l iarăși în frigider pentru alte 30 minute.
Presărați cacao pe deasupra și ornați prăjitura așa cum doriți.
Descoperă produsele PAKMAYA în catalogul nostru.
Discover PAKMAYA products in our catalog.
10 pers.
90 min.
60 min.