At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Cozonaci, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
margarină pentru aluat (67% grăsime)
Premix Cozopak Maxfresh Pakmaya
zahăr
apă
Umplutură Naturală cu 25% nucă Pakmaya
3 - 3,5 l apă
Malaxare: 6 minute la viteză mică şi 8 minute la viteză mare (margarina se adaugă în treapta a doua de malaxare).
Odihna în cazan: 10 minute.
Divizare: la gramajul dorit.
Predospire: 15 minute.
Se amestecă mixul Umplutură Naturală cu 25% nucă cu apa până se obține o cremă omogenă.
Bucățile de aluat se întind în foi de aproximativ 1 cm grosime și se acoperă cu un strat uniform de umplutură.
Dospire: 60 min (temperatura de 35°C, umiditate relativă: 75-80%).
Coacere: 180°C; timp de 50-60 minute, fără abur.
Dulce, Rulade și rulouri
Dulce, Prăjituri
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete post
Brioșe și checuri, Dulce
10 pers.
20 min.
50 min.
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete post
Dulce, Torturi
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete video
90 min.
60 min.
Colaci, melci și împletituri, Dulce