

Fraisier

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
lapte
frișcă vegetală
căpșuni proaspete
albuÈ™ de ou
apă
zahăr
Pentru foaia de vanilie, se mixează toate ingredientele la viteză mare timp de 5-6 minute, până compoziția își dublează volumul. Coacerea se efectuează la 180 – 190°C, timp de 35-40 minute, în funcție de gramaj și gradul de încărcare al cuptorului.
Se așază blatul în formă și se însiropează.
Pentru cremă, Vanilla Delice se prepară la rece, fiind necesar doar adaosul de lapte. Laptele se adaugă treptat, mixând la o viteză inferioară până la omogenizarea cremei, apoi se trece la viteza rapidă a mixerului timp de 3-4 min. Amestecăm cu frișca bătută (80%).
Peste blatul însiropat se adaugă în strat generos de cremă, se pun fructele tăiate bucăți și se acoperă cu încă un strat de cremă. Deasupra se pune a doua foaie de blat și se însiropează.
Pentru glazură, se fierbe apa cu zahărul. Separat se bat albușurile ferm (când ajung la fermitate siropul să fie la temperatura optimă). Se toarnă siropul în fir subțire peste albușuri, continuându-se mixarea până la răcirea amestecului.
Prăjitura se decorează cu un strat de Meringue înainte de porționare.
10 pers.
20 min.
45 min.