

Ruladă cu cremă Delicii Vanilla fill

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
frișcă
Pentru foile de ruladă toate ingredientele se amestecă cu mixerul la viteză mică timp de 2 minute și la viteză mare timp de 8-10 min, până compoziția își dublează volumul.
Pentru obţinerea unei foi de ruladă cu grosimea de aproximativ 3 mm se recomandă a se adăuga 400 g de compoziţie la o tavă cu următoarele dimensiuni: lăţime = 40 cm, lungime = 60 cm.
Se coace la temperatură de 240 - 250°C timp de 5-6 minute.
Pentru cremă, Delicii Vanilla Fill Pakmaya se poate utiliza ca atare sau se poate amesteca cu frișcă sau margarină în proporție de 1:1 pentru a obține creme pentru prăjituri, torturi etc.
Pentru asamblarea prăjiturii, crema de vanilie se întinde uniform pe foaia de ruladă. Se rulează foaia și se taie capetele prăjiturii pentru un aspect estetic. Se pudrează cu zahăr pudră cu aromă de vanilie, se feliază și se servește rece.
Notă: Ingrediente calculate pentru 4 foi de ruladă 40x60. 200g cremă + 200 ml frișcă pentru o foaie de ruladă.