Melcișori cu vanilie și umplutură cu nucă

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină albă de grâu 650
zahăr
margarină pentru aluat/ulei de floarea soarelui
sare iodată
apă

Malaxare: 6 minute lent şi 8 minute rapid (margarina/uleiul de floarea soarelui se adaugă în treapta a doua de malaxare).
Odihnă în cazan: 10 minute.
Divizare: la gramajul dorit.
Predospire: 15 minute.
Modelare finală și umplere: laminare, umplere, modelare.
Se întinde o foaie cu grosime de circa 1 cm, peste care se întinde uniform crema de vanilie și se presoară umplutura cu nucă. Se rulează și se taie felii cu lățimea de 2-3 cm.
Bucățile se întorc cu fața în sus, astfel încât partea umplută să fie la suprafață.
Dospire: 50 min (temperatura de 35°C, umiditate relativă: 75 – 80%); La finalul dospirii, suprafața melcilor se va unge cu o emulsie de ou proaspăt.
Coacere: 230-240°C; timp de 25 minute.