Croquembouche

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

apă
frișcă vegetală
zahăr
apă

Coji de choux: se mixează cu paleta toate ingredientele timp de 1 minut la viteza mică și alte 4-5 minute la viteza mare.
Toarnă compoziția într-un poș și modelează choux-uri cu diametrul de 3 cm.
Coace cojile de choux la 190°C în cuptor ventilat, cu puțin abur la debutul coacerii, timp de 30 - 40 minute în funcție de tipul cuptorului.
Umplutura: se mixează, cu telul, pudra pentru crema de vanilie Vanilla Delice cu apa, timp de 1 minut la viteza mica și alte 3 minute la viteza mare a mixerului.
Separat se mixează frișca vegetală în vederea spumării. Se adaugă crema de vanilie și se încorporează cu ajutorul paletei.
Caramel: topește zahărul cu apa, la foc mediu, fără a amesteca, până capătă o colorație maro.
Asamblarea prăjiturii: choux-urile umplute se înmoaie în caramel și se lipesc între ele sub forma unei piramide.
    
    
    
    
10 pers.

90 min.

60 min.