Lemon Meringue Eclair

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

zahăr
ouă
albuÈ™ de ou
coajă și zeamă de lămâie
unt
sare

Coji de ecler: se mixează cu paleta toate ingredientele timp de 1 minut la viteza mică și alte 4-5 minute la viteza mare.
Coacere: la cuptor ventilat la 180°C, timp de 30 min, cu puțin abur la debutul coacerii. În ultimele 5 minute ale coacerii se recomandă coacerea cu trapa deschisă
Umplutura: în bolul mixerului bateți, cu telul, zahărul cu untul. Se adaugă ouăle și albușurile și se mixează 3-4 minute la viteza mare. Se adaugă coaja și zeama lămâilor.
Compoziția astfel obținută se pune într-o cratiță, la foc mic, amestecând continuu timp de 10 minute. Se acoperă cu o folie alimentară și se lasă la răcit circa 30 minute.
Meringue: în vasul mixerului se adaugă mixul pentru bezele Meringue Dream Mix, zahărul și apa aferente rețetei până la obținerea consistenței de bezea. Se mixează cu telul 12-15 minute și se poșează la suprafața eclerelor. Se flambează cu ajutorul unui arzător.