Coji de ecler: se mixează cu paleta toate ingredientele timp de 1 minut la viteza mică și alte 4-5 minute la viteza mare.
,
Coacere: la cuptor ventilat la 180°C, timp de 30 min, cu puțin abur la debutul coacerii. În ultimele 5 minute ale coacerii se recomandă coacerea cu trapa deschisă
,
Umplutura: în bolul mixerului bateți, cu telul, zahărul cu untul. Se adaugă ouăle și albușurile și se mixează 3-4 minute la viteza mare. Se adaugă coaja și zeama lămâilor.
,
Compoziția astfel obținută se pune într-o cratiță, la foc mic, amestecând continuu timp de 10 minute. Se acoperă cu o folie alimentară și se lasă la răcit circa 30 minute.
,
Meringue: în vasul mixerului se adaugă mixul pentru bezele Meringue Dream Mix, zahărul și apa aferente rețetei până la obținerea consistenței de bezea. Se mixează cu telul 12-15 minute și se poșează la suprafața eclerelor. Se flambează cu ajutorul unui arzător.