Baghetă cu semințe 300g

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
7
kg

făină albă de grâu 650

5500
l

apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteză mare a malaxorului.

,

La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.

,

Odihnă în cazan: 5-10 minute.

,

Divizare: 370g aluat pentru o pâine de 300g.

,

Predospire în bilă: 15 minute.

,

Modelare finală: baghetă.

,

Dospire finală: 50-60 minute la o temperatură de 32-35°C și 75% umiditate.

,

La scoaterea din dospitor suprafața baghetelor se presară cu făină și se cresteză adânc.

,

Coacere: la o temperatură de 240-250°C, timp de 18-20 minute.

,

Poate te interesează și …