

Tort aerat cu brânză și căpșune

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
brânză de vaci
căpșune proaspete
gem
smântână
lapte
In cuva mixerului, adaugă ouăle, mixul și apa. Mixează la viteaza mică până la omogenizarea ingredientelor, după care continuă mixarea la viteza mare timp de 4-6 minute până când compoziția își dublează volumul.
În cazul blaturilor de tort se dozează circa ⅔ din capacitatea formei, se uniformizează și se coace în cuptorul ventilat la o temperatură de 180°C, timp de 45-50 minute, în funcție de gramajul produsului.
Pregătirea cremei de branză și fructe: în vasul unui mixer, adaugă brânza, gemul, zahărul pudră cu aroma de vanilie și smântâna și omogenizează toate ingredientele cu o paletă, timp de 5 minute.
Gelatina se toarnă peste 80 – 100 ml lapte rece și se lasă la înmuiat circa 10 minute.
Apoi se pune la încălzit pe baie de apă (la maxim 60°C), amestecând ușor pana la dizolvarea completă. Se lasă sa se răcească ușor, apoi se adaugă în compoziția de brânză pregătită anterior. Crema astfel obținută se pune 15-20 minute la frigider.
Asamblarea tortului: secționează blatul de tort în două părți egale. Pune o foaie de tort într-o formă adâncă cu margini detașabile, adaugă jumătate din cantitatea de cremă și uniformizează, apoi adaugă a doua secțiune de blat și restul cantității de cremă.
Peste decor, așază fructele peste ultimul strat de cremă. Pune tortul la frigider pentru cel puțin 4 ore.