

Fursecuri cu bezea

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
margarină
zahăr
apă
oțet
apă fierbinte (40-50˚C)
zahăr
Mixează toate ingredientele timp de 5 minute la viteză medie până la obținerea unui aluat omogen.
Aluatul astfel obținut se împarte în bucăți egale (aprox 15-20g), fiecare modelându-se sub formă de bilă.
Se așază pe un platou, se înfoliază și se pune aluatul la frigider pentru o oră.
Prepararea cremei: în vasul mixerului, adaugă Meringue Dream Mix, zahărul și apa. Mixează cu telul 12-15 minute. Adaugă peste bezeaua astfel obținută crema Delicii Caise fill și amestecă cu o spatulă până la omogenizare.
Presară făina pe blatul de lucru și întinde bilele de aluat cât mai subțire posibil (1-2 mm grosime), apoi umple-le cu crema de bezea.
De jur împrejurul umpluturii, se adună aluatul și se modelează sub forma unei bile ușor aplatizate.
Coace bilele de aluat în cuptorul încălzit în prealabil la 190˚C, timp de 12-15 min , până când fursecurile devin ușor aurii.
După coacere, pudrează fursecurile cu zahăr pudră cu aromă de vanilie.