Tort Pavlova cu fructe

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

frișcă vegetală
fructe proaspete asortate

În vasul mixerului, adaugă Pakmaya Meringue Dream Mix, zahărul și apa aferente rețetei. Mixează cu telul 12-15 minute și posează blaturi rotunde cu diametrul de 24 si 20 cm pe placă.
Coace la 100°C, timp de 90-100 minute, în funcție de gramaj și gradul de încarcare al cuptorului. După coacere, bezeaua se lasă la răcit în cuptorul întredeschis.
Prepararea cremei: mixează frișca vegetală peste care adaugi apoi crema Delicii Vanilla Fill și continuă să amesteci până la omogenizare.
Asamblarea tortului: pe un suport pentru tort, așază primul blat de bezea peste care adaugi crema de vanilie cu frișcă și un strat de fructe proaspete. Continuă procedeul cu al doilea blat, apoi crema de vanilie și fructele proaspete.