Malaxare: 4 minute la viteza mică, 4 minute la viteza mare.
,
Divizare: 2.4 kg aluat.
,
Relaxare: 10 minute în folie, la rece.
,
Dospire: 35°C, 85% H, 50-60 minute.
,
Coacere: la o temperatură de 220°C, timp de 15-18 minute în cuptor ventilat.
,
Laminarea aluatului: se laminează, se pliază de 3 ori în 3, se laminează la grosimea de 5 mm.
,
Se întinde aluatul la o grosime de 3 - 3,5 mm. Se decupează pătrate cu latura de 10 cm. Se crestează 4 tăieturi în 2 colțuri diametral opuse. Se suprapune unul dintre colțurile crestate la marginea crestăturii din diagonală. Se suprapune în diagonală și cel de-al doilea colț, formându-se astfel un romb.
,
După dospire, se aplică o emulsie de ou.
,
Se adaugă Delicii Vișine fill cu ajutorul unui poș, peste care se adaugă fructe din compot sau fructe congelate, orice sortiment, și adițional zahăr pudră, pentru decor.