Foietaj cu umplutură de vișine

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină albă de grâu 650
gluten de grâu
margarină 82% grăsime pentru laminat
sare iodată
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)

Malaxare: 4 minute la viteza mică, 4 minute la viteza mare.
Divizare: 2.4 kg aluat.
Relaxare: 10 minute în folie, la rece.
Dospire: 35°C, 85% H, 50-60 minute.
Coacere: la o temperatură de 220°C, timp de 15-18 minute în cuptor ventilat.
Laminarea aluatului: se laminează, se pliază de 3 ori în 3, se laminează la grosimea de 5 mm.
Se întinde aluatul la o grosime de 3 - 3,5 mm. Se decupează pătrate cu latura de 10 cm. Se crestează 4 tăieturi în 2 colțuri diametral opuse. Se suprapune unul dintre colțurile crestate la marginea crestăturii din diagonală. Se suprapune în diagonală și cel de-al doilea colț, formându-se astfel un romb.
După dospire, se aplică o emulsie de ou.
Se adaugă Delicii Vișine fill cu ajutorul unui poș, peste care se adaugă fructe din compot sau fructe congelate, orice sortiment, și adițional zahăr pudră, pentru decor.