

Carrot cake

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
făină
zahăr
ulei
ouă
sare
nucă prăjită
lapte
Scorțișoară, nucșoară, ghimbir, coajă de portocală
morcov ras
unt
zahăr
mascarpone/cremă de brânză Philadelphia
unt
Blatul de tort: în bolul unui mixer se adaugă toate ingredientele, în ordinea în care sunt scrise în rețetă și se mixează până la omogenizare. Se tapetează 2 tavi cu diametrul de 20 cm cu hârtie de copt și se toarnă compoziția mai sus obținută. Se coc blaturile de tort timp de 45-50 minute la o temperatură de 180°C.
Crema de brânză: în bolul unui mixer se adaugă untul și zahărul pudră și se mixează până la obținerea unui amestec fin și aerat. Zahărul trebuie să fie complet dizolvat. Mixând în continuare la viteză medie, se adaugă crema de brânză / mascarpone și coaja de portocală. Se continuă mixarea până la omogenizare. Nu se supramixeaza!
Crema de unt și caise: în bolul unui mixer se adaugă untul și umplutura Fructello cu caise. Se mixează până la omogenizare.
Asamblare: blaturile de tort complet răcite se feliază în 2 părți egale. Se împarte crema de brânză în 3 părți egale. Pe un suport pentru tort se pune primul blat, peste ea se întinde uniform o parte din crema de brânză, se așază al doilea blat peste care se întinde uniform umplutura de caise. Se așază apoi al treilea blat peste care se întinde uniform crema de brânză, apoi se adaugă ultimul blat și se îmbracă tortul în crema de brânză.
Tortul se poate decora cu bucăți de nuca sau alt decor, după preferință!