

Prăjitură cu cremă de lapte

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
ciocolată albă
smântână pentru frișcă
lapte condensat
mascarpone
extract de vanilie
În cuva mixerului adaugă ouăle, mixul și apa. Mixează la vitează mică până la omogenizarea ingredientelor, după care continuă mixarea la viteză mare timp de 4-6 minute, până când compoziția își dublează volumul.
Pentru o tavă cu dimensiunea 40x60 cm dozează 800g compoziție, întinde uniform și coace în cuptor ventilat la 250°C timp de 4-5 minute;
Pentru cremă: topește ciocolata pe bain marie, amestecând până la omogenizare;
Într-un bol separat, bate smântână pentru frișcă;
În alt bol pune crema mascarpone, adaugă laptele condensat și extractul de vanilie. Peste acestea, adaugă ciocolata topită și răcită și continuă să amesteci până la omogenizare. Treptat adaugă frișca bătută și încorporeaz-o ușor.
Taie foaia de prăjitură în două; întinde uniform crema peste prima foaie, acoperă cu a doua foaie și decorează cu fulgi de cocos sau zahăr pudră cu aromă de vanilie.