Prăjitură cu cremă de iaurt

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

brânză de vaci
smântână pentru frișcă
iaurt
apă
fulgi de cocos

Pregătirea blatului: în bolul unui mixer se adaugă Mix Swiss Roll, ouăle și apa și se amestecă cu mixerul la viteză mică timp de 1 minut și la viteză mare timp de 8-10 minute, până când compoziția își dublează volumul. La final se adaugă fulgii de cocos și se încorporează în compoziție cu ajutorul unei spatule.
Pentru obținerea unei foi de prăjitură cu grosimea de aproximativ 2 cm se recomandă a se adăuga 800g de compoziție la o tavă cu următoarele dimensiuni: lățime = 40cm, lungime = 60cm.
Se coace la o temperatură de 240 - 250°C, timp de 10 minute.
Pregătirea cremei: pune gelatină la hidratat în apă rece. Mixează brânza de vaci, iaurtul, zahărul și aroma de vanilie cu blenderul vertical până când amestecul devine o cremă fină. Adaugă smântana pentru frișcă și amestecă cu mixerul până la omogenizare. Topește gelatina pe baie de aburi. Adaugă câteva linguri din crema de brânză și amestecă continuu. Încorporează, cu o paletă, gelatina în amestecul de brânză.
Asamblarea prăjiturii: într-o tavă cu margini înalte, tapetată cu folie alimentară, pune prima foaie de prăjitură, apoi trei sferturi din crema de iaurt și acoperă cu cea de-a doua foaie. Acoperă bine în folie și pune la frigider până când crema capătă consistența necesară.
Scoate prăjitura de la frigider, îndepărtează folia alimentară, acoper-o cu restul cantității de cremă și decoreaz-o cu fulgi de cocos.