

Prăjitură cu cremă de iaurt

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
brânză de vaci
smântână pentru frișcă
iaurt
apă
fulgi de cocos
Pregătirea blatului: în bolul unui mixer se adaugă Mix Swiss Roll, ouăle și apa și se amestecă cu mixerul la viteză mică timp de 1 minut și la viteză mare timp de 8-10 minute, până când compoziția își dublează volumul. La final se adaugă fulgii de cocos și se încorporează în compoziție cu ajutorul unei spatule.
Pentru obținerea unei foi de prăjitură cu grosimea de aproximativ 2 cm se recomandă a se adăuga 800g de compoziție la o tavă cu următoarele dimensiuni: lățime = 40cm, lungime = 60cm.
Se coace la o temperatură de 240 - 250°C, timp de 10 minute.
Pregătirea cremei: pune gelatină la hidratat în apă rece. Mixează brânza de vaci, iaurtul, zahărul și aroma de vanilie cu blenderul vertical până când amestecul devine o cremă fină. Adaugă smântana pentru frișcă și amestecă cu mixerul până la omogenizare. Topește gelatina pe baie de aburi. Adaugă câteva linguri din crema de brânză și amestecă continuu. Încorporează, cu o paletă, gelatina în amestecul de brânză.
Asamblarea prăjiturii: într-o tavă cu margini înalte, tapetată cu folie alimentară, pune prima foaie de prăjitură, apoi trei sferturi din crema de iaurt și acoperă cu cea de-a doua foaie. Acoperă bine în folie și pune la frigider până când crema capătă consistența necesară.
Scoate prăjitura de la frigider, îndepărtează folia alimentară, acoper-o cu restul cantității de cremă și decoreaz-o cu fulgi de cocos.