Pâine cu stafide și nuci

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină albă de grâu 650
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
sare
stafide
miez de nucă

Hidratează stafidele în jumătate din cantitatea de apă aferentă rețetei.
Se malaxează toate ingredientele cu excepția stafidelor și a nucilor timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteză mare a malaxorului. Stafidele și miezul de nucă se adaugă în ultimele două minute de malaxare la viteză mare.
La finalul malaxarii aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.
Odihnă în cazan: 10-15 minute.
Divizare: 470 g aluat pentru o pâine de 400g.
Predospire în bilă: 15 minute.
Modelare finală: franzelă.
Dospire finală: 50-60 minute la 32-35°C și 75% umiditate.
Coacere: la o temperatură de 230-240°C, timp de 25-30 minute.