

Tort Macaron

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
apă caldă (45°C)
mascarpone
smântână pentru frișcă
mini macarons
fructe/flori din marzipan
În vasul mixerului se adaugă mix macaron 21% și apa aferentă rețetei. Se mixează cu telul timp de 4-5 minute, la viteză mare și se poșează 2 blaturi în forme rotunde cu diametrul de 26 cm și pe tavă.
După poșare se lasă la uscat pe masă timp de 20 minute. Coacerea se efectuează la 150°C, timp de 25 – 30 minute, în funcție de gramaj și gradul de încărcare al cuptorului. În cazul coacerii în cuptor static, se recomandă coacerea cu trapa deschisă.
Umplutură tort macaron:
În bolul mixerului se adaugă mascarpone, smântâna pentru frișcă, zahărul pudră cu aromă de vanilie. În funcție de preferințe se poate adăuga și aroma de vanilie.
Se mixează toate ingredientele până la obținerea unei creme onctuoase și aerate.
Asamblare:
Pe un suport pentru tort se pune primul blat de macaron peste care se poșează crema; se pune al doilea blat, se poșează în mijlocul blatului puțină cremă și se decorează cu fructe proaspete/flori, mici macaron.
12 pers.
20 min.
60 min.