[wpseo_breadcrumb]
Drojdie pentru cozonac 15g
Drojdie pentru cozonac 15g
Drojdia pentru cozonac se folosește în special pentru produse de patiserie din aluaturi dulci cu conținut ridicat de zahăr (>5%): cozonaci, gogoși, plăcinte, cornuri.
Beneficii utilizare:
- special dezvoltată pentru a funcționa în aluaturi cu conținut ridicat de zahăr (peste 5% raportat la cantitatea de făină din rețetă);
- activitate fermentativă constantă și stabilă în timp;
- ușor de folosit, nu necesită dizolvare;
- ușor de dozat;
- fără gust de drojdie în produsul finit;
- termen extins de valabilitate, nu necesită condiții speciale de depozitare.
not recommended
limited
functionality
standard
functionality
superior
functionality
nerecomandat
funcționalitate limitată
funcționalitate standard
funcționalitate superioară
Informații generale
Condiții de depozitare
A se păstra în ambalajul original, închis etanș, la loc uscat și răcoros.
Ambalat în atmosferă protectoare.
Alergeni
Produsul nu conține alergeni.
General Info
Storage Conditions
A se păstra în ambalajul original, închis etanș, la loc uscat și răcoros.
Ambalat în atmosferă protectoare.
Allergens
Produsul nu conține alergeni.
Descriere produs
Drojdia pentru cozonac se folosește în special pentru produse de patiserie din aluaturi dulci cu conținut ridicat de zahăr (>5%): cozonaci, gogoși, plăcinte, cornuri.
Beneficii utilizare:
- special dezvoltată pentru a funcționa în aluaturi cu conținut ridicat de zahăr (peste 5% raportat la cantitatea de făină din rețetă);
- activitate fermentativă constantă și stabilă în timp;
- ușor de folosit, nu necesită dizolvare;
- ușor de dozat;
- fără gust de drojdie în produsul finit;
- termen extins de valabilitate, nu necesită condiții speciale de depozitare.
Product description
Drojdia pentru cozonac se folosește în special pentru produse de patiserie din aluaturi dulci cu conținut ridicat de zahăr (>5%): cozonaci, gogoși, plăcinte, cornuri.
Beneficii utilizare:
- special dezvoltată pentru a funcționa în aluaturi cu conținut ridicat de zahăr (peste 5% raportat la cantitatea de făină din rețetă);
- activitate fermentativă constantă și stabilă în timp;
- ușor de folosit, nu necesită dizolvare;
- ușor de dozat;
- fără gust de drojdie în produsul finit;
- termen extins de valabilitate, nu necesită condiții speciale de depozitare.
Informații generale
Conditii de depozitare
A se păstra în ambalajul original, închis etanș, la loc uscat și răcoros.
Ambalat în atmosferă protectoare.
Alergeni
Produsul nu conține alergeni.
General Info
Storage Conditions
A se păstra în ambalajul original, închis etanș, la loc uscat și răcoros.
Ambalat în atmosferă protectoare.
Allergens
Produsul nu conține alergeni.
Ingrediente
Drojdie (Saccharomyces Cerevisiae), emulsifiant: monostearat de sorbitan (E491), acid ascorbic (E300).
Ingredients
Drojdie (Saccharomyces Cerevisiae), emulsifiant: monostearat de sorbitan (E491), acid ascorbic (E300).
Informații nutriționale
Total Fat
zxa
Nutrition Information
Total Fat
zxa
Recomandare utilizare
15g Drojdie instant pentru cozonac Pakmaya la 1kg de făină în rețetele de aluat cu conținut ridicat de zahăr. Nu necesită dizolvare. Drojdia pentru cozonac se adaugă direct peste făină, împreună cu celelalte ingrediente și se frământă până la omogenizare. Înainte de coacere, aluatul se lasă la dospit. Timpul de dospire variază în funcție de produsul de patiserie ce urmează a fi preparat.
Usage Recommendation
15g Drojdie instant pentru cozonac Pakmaya la 1kg de făină în rețetele de aluat cu conținut ridicat de zahăr. Nu necesită dizolvare. Drojdia pentru cozonac se adaugă direct peste făină, împreună cu celelalte ingrediente și se frământă până la omogenizare. Înainte de coacere, aluatul se lasă la dospit. Timpul de dospire variază în funcție de produsul de patiserie ce urmează a fi preparat.
Ingrediente
Drojdie (Saccharomyces Cerevisiae), emulsifiant: monostearat de sorbitan (E491), acid ascorbic (E300).
Ingredients
Drojdie (Saccharomyces Cerevisiae), emulsifiant: monostearat de sorbitan (E491), acid ascorbic (E300).
Informații nutriționale
Total Fat
zxa
Nutrition Information
Total Fat
zxa
Recomandare utilizare
15g Drojdie instant pentru cozonac Pakmaya la 1kg de făină în rețetele de aluat cu conținut ridicat de zahăr. Nu necesită dizolvare. Drojdia pentru cozonac se adaugă direct peste făină, împreună cu celelalte ingrediente și se frământă până la omogenizare. Înainte de coacere, aluatul se lasă la dospit. Timpul de dospire variază în funcție de produsul de patiserie ce urmează a fi preparat.
Usage Recommendation
15g Drojdie instant pentru cozonac Pakmaya la 1kg de făină în rețetele de aluat cu conținut ridicat de zahăr. Nu necesită dizolvare. Drojdia pentru cozonac se adaugă direct peste făină, împreună cu celelalte ingrediente și se frământă până la omogenizare. Înainte de coacere, aluatul se lasă la dospit. Timpul de dospire variază în funcție de produsul de patiserie ce urmează a fi preparat.
Rețete recomandate

10 pers.

90 min.

60 min.

15 pers.

90 min.

60 min.
Recommended recipes

14 pers.

120 min.

25 min.

15 pers.

90 min.

60 min.