Pandișpan cu caise

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru 15 persoane

Timp de pregătire 30 minute

Timp de coacere 35 minute

ouă
zahăr
făină
ulei
sare
caise fără sâmburi

Separă albușurile de gălbenușuri.
Într-un bol curat mixează albușurile spumă, împreună cu sarea și zahărul vanilinat, apoi adaugă treptat zahărul tos și mixează până când compoziția e fermă, iar zahărul este dizolvat. Adaugă apoi treptat uleiul și gălbenușurile menținând viteza mixerului la cea mai mică treaptă.
Cerne făina peste compoziție și cu o spatulă lată, cu mișcări ușoare, de jos în sus, încorporeaz-o.
Pregătește tava și tapeteaz-o cu hârtie pentru copt. Toarnă jumătate din compoziție și nivelează ușor. Pune jumătate din cantitatea de caise și distribuie pe suprafața prăjiturii. Adaugă și restul compoziției și distribuie deasupra restul de bucăți de caise rămase.
Coace prăjitura la 170°C, timp de 30-35 minute sau până când este ușor rumenită și trece testul cu scobitoarea.
Porționează pandișpanul cu caise când e rece și pudrează-l cu zahăr pudră cu aromă de vanilie.
Poftă bună!

10 pers.

30 min.

25 min.