Rulouri dulci cu miere

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru 10 persoane

Timp de pregătire 90 minute

Timp de coacere 20 minute

făină
unt
lapte cald
ouă
praf de sare
zahăr pudră
ou pentru uns
miere (pentru uns)

Cerne făina. Separat, amestecă drojdia cu puţin zahăr şi cu 1-2 linguri de lapte, apoi răstoarnă amestecul în făină şi începe să frămânţi aluatul. Încorporează ouăle unul câte unul, restul de lapte, zahărul, untul şi sarea. Frământa un aluat elastic și lasă-l la crescut până își dublează volumul.
Întinde aluatul sub forma unui dreptunghi, apoi rulează-l și taie-l în fâșii de 2 cm. Pune rulourile astfel formate într-o tavă cu hârtie de copt, la o mică distanță, unge-le cu un ou bătut şi mai lasă-le la dospit 20 de minute.
Pune rulourile la copt în cuptorul preîncălzit la 170°C, timp de 15-20 minute, până se rumenesc. Atunci când rulourile sunt gata, lasă-le să se răcească, apoi unge-le cu miere.
Poftă bună!