

Cremșnit

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
făină
ulei
apă rece
un praf de sare
unt
făină
lapte
Într-un vas pune făina, apa, uleiul, un praf de sare și frământă până obții un aluat suplu și nelipicios. Împarte aluatul obținut în 2 bucăți egale.
Separat, freacă untul moale la temperatura camerei cu cele 7 linguri de făină. Întinde cele două bucăți de aluat în foi subțiri și nivelează pasta de unt peste foi. Rulează foile și bagă-le la frigider pentru 1-2 ore.
Dupa ce au stat la rece, întinde prima foaie pe o tavă cu dimensiunea de 40/30 cm, tapetată cu hârtie de copt, și coace-o în cuptorul preîncălzit până se rumenește ușor. Procedează la fel și cu cea de a doua foaie.
Pentru cremă, amestecă praful de cremă pentru cremșnit cu laptele rece și mixează 1 minut la viteză mică pentru omogenizarea ingredientelor. Continuă mixarea încă 3 minute la viteza mare până când se obține o cremă consistentă.
Peste prima foaie pune crema obținută, apoi acoper-o cu cea de a doua foaie, pudrează prăjitura cu zahăr pudră cu aromă de vanilie și pune-o la rece peste noapte.
Poftă bună!