Prăjitură cu umplutură de vișine și bezea

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

margarină
untură
zahăr
apă
oțet

In mixerul de patiserie se adaugă Multikrunch, margarină, untură, drojdie proaspătă, zahăr, apă și oțet care se mixeaza la viteză medie timp de 5 minute, până se obține un aluat omogen. Compoziția obținută se lasă la refrigerat, la temperatura de 0-6°C, timp de 2 ore.
Se scoate aluatul din frigider și se întinde, se modelează aluatul sub forma unei foi, a cărei grosime este cuprinsă între 3-4 mm. Deasupra aluatului se așază un strat de Delicii Visine Fill si vișinele caramelizate. Peste vișine se întinde bezeaua și se nivelează cu spatula.
Coacerea se realizează la 170°C timp, de 35 de minute, în cuptorul ventilat. În funcție de cuptor va trebui să se urmărească gradul de rumenire al suprafeței prăjiturii. După răcirea completă, prăjitura cu umplutură de vișine și bezea se poate felia cu ușurință.
Prepararea cremei: Vișinele și zahărul se pun într-o oală sau tigaie pe foc mic. Se fierb vișinele până scade lichidul, amestecând ocazional. Dacă veți avea prea mult lichid, blatul se va umezi prea tare și va avea aspect de necopt.
Prepararea glazurii: În vasul mixerului se adaugă Meringue Dream Mix, zahărul și apa. Se mixează cu telul 15 minute.