Pâine evreiască Challah

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină albă de grâu 650
margarină
apă
semințe de susan

Se mixează toate ingredientele, cu excepția margarinei, 4 minute la viteza mică și 6-8 minute la viteza mare a malaxorului (margarina se adaugă treptat în ultimele 3 - 4 minute de malaxare la viteza mare). Se lasă la dospit 20 minute. Se divizează la gramajul dorit.
Modelare finală: Se împarte aluatul în 3 sau 5 bucăți, în funcție de modelul de împletitură. Din fiecare bucată de aluat se fac fitile, cât mai netede la suprafață și de grosimi similare. Se împletește pâinea după tipul de împletitură ales. Se lasă la dospit 40 minute, la 35°C, 80% umiditate relativă a aerului. Se unge pâinea cu gălbenuș de ou și se presară cu semințe de susan.
Coacere: Se coace la o temperatură de 220-230°C, timp de 22 minute (pentru o pâine de 400 g), timpul și durata de coacere diferă în funcție de tipul de cuptor, gradul de încărcare, gramajul produselor.

10 pers.

100 min.

50 min.