

Brownie cu bezea

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
ciocolată
smântână pentru frișcă
fructe proaspete (zmeură, căpșune, afine)
Blat: În mixerul de patiserie se adaugă toate ingredientele și se mixează 1 minut la viteză mică, pentru omogenizare, și 4 minute la viteză mare, pentru emulsionare. Compoziția obținută se toarnă în tavă (aproximativ ½ din capacitatea tăvii). Coacerea se efectuează la temperaturi joase (160-180°C), timp de 50 minute, în funcție de gramaj, tipul cuptorului și gradul de încărcare al acestuia.
Bezea: În vasul mixerului se adaugă mixul Meringue Dream Mix pentru bezele, zahărul și apa. Se mixează cu telul timp de 15 minute.
Sos de ciocolată: Pentru sosul de ciocolată se încălzește smântâna pentru frișcă până la punctul de fierbere și se adaugă ciocolata mărunțită în prealabil, amestecând continuu până la obținerea unui sos omogen.
Asamblare: Sosul de ciocolată se toarnă peste prăjitură, se decorează cu fructe proaspete și bezea caramelizată. Cu un pistol pentru flambat, se caramelizează bezeaua până capătă o culoare ușor aurie. Când prăjitura se feliază, cuțitul se trece prin apă caldă, la fiecare tăietură, pentru felii cât mai curate și mai frumos porționate.
10 pers.
30 min.
25 min.