Blat picant de pizza

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină albă de grâu 650
ulei de floarea soarelui
apă rece
fulgi de chilli

Se amestecă 250 gr făină ,10 gr drojdie și 250 ml apă călduță până se omogenizează și se lasă timp de 30 de min până își dublează volumul.
În bolul unui mixer sau malaxor se pun toate ingredientele mai puțin uleiul și se începe a frământa 6 minute pe viteza mică și 8 minute pe viteza mare, adăugându-se treptat, după 4 minute de malaxare pe viteză mare, uleiul .
Aluatul rezultat îl vom lăsa la odihnă 30 de minute după care îl vom diviza și forma paline la gramajul dorit. După formarea palinelor le vom lăsa la odihnă încă 30 de minute.
După odihnă vom intinde aluatul cu mâna sau sucitorul în forma dorită și vom pune topping după gust și vom introduce la cuptorul preîncălzit la 250 de grade circa 10 minute pentru o pizza de 500 gr.

10 pers.

20 min.

50 min.